Stichting Join Us en Winter Games

slaan handen ineen voor sport & spel in de kerstvakantie

De kerstvakantie staat voor de deur. Helaas nog steeds met geldende coronamaatregelen. Maar we kijken toch vooral naar wat er wel kan. In deze periode is het nog belangrijker dat jongeren blijven bewegen en de kans hebben om samen te komen en plezier te hebben.

Stichting Join Us en de Winter Games hebben de handen ineengeslagen en organiseren in de kerstvakantie op veertien plekken in het land Winter Games activiteiten. Wandelen, paintball, snowboarden en een fietstocht, dat zijn een aantal van de activiteiten waar de jongeren aan mee kunnen doen. Van Katwijk tot Den Bosch en van Brielle tot Soest zijn de Join Us groepen met de Winter Games aan de slag

Stichting Join Us helpt jongeren (12-30) die zich eenzaam voelen. Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat jongeren vrienden hebben. Toch is er een grote groep jongeren in Nederland die zich alleen voelt en het minder makkelijk vindt om vrienden te maken. Jongeren die het zeker in coronatijd daardoor extra moeilijk hebben. Join Us brengt jongeren samen en helpt hen sociaal sterk te worden.

De organisatie van de Winter & Summer Games ondersteunt buurt(sport)- en jongerenwerkorganisaties om lokaal extra sport- en spelactiviteiten te organiseren. Bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 27 jaar. Een mooie match dus, samen proberen we de jongeren in deze moeilijke tijd een positieve impuls te geven en bieden we op een verantwoorde manier ruimte aan sport, bewegen en ontmoeten.

Meer info

Stichting Join Us: https://www.join-us.nu/

Fotocredit: Sebastiaan Nederhoed